TURUNÇGİL YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ

TURUNÇGİL YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ

Üreticileri bilgilendirme çalışmalarını, 09 Mayıs Perşembe günü Güzelyurt' da TURUNÇGİLLERDE YÜKSEK VERİM VE KALİTELİ ÜRÜN İÇİN DOĞRU BİTKİ BESLEME UYGULAMALARI, GİBBERELLİK ASİT (GA3) UYGULAMASI, TURUNÇGİLLERDE HASTALIK VE ZARARLILAR, TURUNÇGİLLERDE MÜCADELE YÖNTEMLERİ VE UYGULANAN İLAÇLAR konulu eğitim ile sürdürüyoruz.

Saat 15.00’da Yeşilyurt Spor Kulübün’ de üreticilerle toplanılarak, Turunçgil Yetiştiriciliğinde Üreticilerimizin yaşadıkları sıkıntı ve sorunların yerinde tespit edilmesi amacıyla bahçe gezileri yapılacaktır. Aynı gün saat 18.30’da ise Güzelyurt Kaza Tarım Dairesi Binasında, TURUNÇGİLLERDE YÜKSEK VERİM VE KALİTELİ ÜRÜN İÇİN DOĞRU BİTKİ BESLEME UYGULAMALARI, GİBBERELLİK ASİT (GA3) UYGULAMASI, TURUNÇGİLLERDE HASTALIK VE ZARARLILAR, TURUNÇGİLLERDE MÜCADELE YÖNTEMLERİ VE UYGULANAN İLAÇLAR konulu gece eğitimi düzenlenecektir.

Eğitimde konuşmacı olarak ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ – ZİRAAT FAKÜLTESİ – TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ – Doç. Dr. Emin Bülent ERENOĞLU ve TARIM DAİRESİ – ZİRAİ MÜCADELE VE KARANTİNA ŞUBESİ – Ayşe Bahar GÖKHAN katılacaktır.

Doç. Dr. Emin Bülent ERENOĞLU TELEKONFERANS şeklinde eğitim yapacaktır.

KKTC TARIM SEKTÖRÜNE YÖNELİK İLK TELEKONFERANS EĞİTİMİNE TÜM ÜRETİCİLERİMİZ VE HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Previous Article HAFTALIK GIDA DENETİM SONUÇLARI AÇIKLANDI
Next Article HAFTALIK GIDA DENETİM SONUÇLARI AÇIKLANDI
Print
470

Back To Top